Folyamatosan keresünk megvételre járműveket, akár kiszállással is, az ország bármely területére.

A szándékaink ezen területen is őszinték és tiszták. Haszonszerzés céljából vásárolunk autót, így sajnos csak a piaci ár alatt tudjuk azt megvenni. Hogy mennyivel a piaci ár alatt? Az egyebek mellett, a konkrét típustól függ. Az eddigi saját tapasztalatunkra hagyatkozva kell megsaccolnunk, hogy a befektetett összeg, és az ezzel arányos profit mennyi idő alatt térül meg. Tehát, hogy a konkrét típus mennyire keresett modell, illetve, ha keresett a modell akkor mennyire van túlkínálat a piacon belőle. Ezekre jó példa az Audi A8 6.0 W12 és a 300.000 km.-t futott fehér céges Focus esete. Megjegyeznénk, hogy mindkét konkrét típus megfordult már nálunk…

Amennyiben a vételárral sikerült konszenzusra jutnunk, úgy azonnal megvásároljuk és kifizetjük autóját az Ön által elvárt módon, legyen az banki átutalás, készpénz, vagy akár autó csere. Természetesen minden papírmunkát elvégzünk Ön helyett és azonnal a kezében foghatja az adásvételi szerződését is.

Egyenes- korrekt üzletet kínálunk itt is!

Töltse ki az alábbi táblázatot és töltsön fel néhány fényképet autójáról, így egy megközelítő beszámítási/ felvásárlási árat tudunk mondani, még egy esetleges személyes találkozó előtt is.

Keressen minket bizalommal.
Forgalmi engedély
Jobb első
Bal első
Jobb hátsó
Bal hátsó
Vezető oldali képek
Belső képek
További képek